Takk bokelskere.no! Tror ikke jeg hadde dumpet borti Chris Tvedt hadde det ikke vært for dette nettstedet. Likte denne veldig godt! Den har spenning, overraskelser, en rundbrenner av en advokat og skurker. Den fanget meg! Mer forlanger jeg ikke av ei god bok. Kaster meg over neste bok om Mikael Brenne, gleder meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Dette er den eneste boka jeg ikke har lest, da jeg oppdaget Tvedt litt "for sent". Nå frister det ikke å lese den første boka så lenge jeg har lest de andre i "riktig" rekkefølge. Anbefaler deg å lese dem kronologisk og du har mye å glede deg til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset! Er i gang med bok nr 2, og gleder meg til resten!! Aj, aj disse bøkene liker jeg!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har mye snadder i vente. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker snadder! Så dette blir gøy! Er i gang med bok nr 2

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tvedt skriver utvilsomt veldig bra krim. Min store innvending er at han ikke skriver konkret lokasjonsmessig. Skjønner jo at handlingen egentlig foregår i Bergen, men allt som har med geografi er skjult, slik at handlingen foregår i en slags imaginær tåke boble. Dette fører til at Tvedt for meg er ganske lavt prioritert, synd for han skriver egentlig veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håkan Nesser har akkurat samme uvanen i van Veetern-serien. Enig med deg i at det fører til at man velges bort bøker man ellers nok ville ha lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth