Jeg hadde inntrykk av at jeg snart var den eneste som ikke hadde lest Camilla Läckberg, og fikk stadig oppfordringer om at henne måtte jeg bare lese for det var SÅ spennende. Så nå har jeg lest Isprinsessen da, og klarer ikke å skjønne hvorfor denne forfatteren har blitt så umåtelig populær.

Historien var forsåvidt rimelig OK og nogenlunde spennende, men jeg ble så skuffet over kvaliteten forøvrig (som også er nevnt av andre her inne). Språket var enkelt, lettvint og til tider banalt. Veldig lettvint var også noen av grepene som bragte etterforskningen fremover - i en slik grad at det ikke var særlig troverdig. Også personskildringene må kunne karakteriseres som enkle.

Tror ikke det blir mere Läckberg på meg med det første - har annen krim som frister atskillig mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sitter igjen med akkurat det samme inntrykket som deg. Lurer på om det kan være oversettelsen som ikke var spesielt god, og vurderer å prøve neste bok på svensk. Det kan jo også være at forfatteren har kommet seg med tiden; at kvaliteten på språk og skildringer øker utover i serien. Men alt i alt; i forhold til hvor mange gode omtaler jeg har hørt og lest, var jeg utrolig skuffet. Dette var ingen Stieg Larsson eller Jo Nesbø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla