Jeg syns boka er 150 sider for lang, minst. Jeg leste halv boka ganske raskt, men så ble jeg brått umotivert. Den nådde aldri noe høydepunkt. Boka ble lagt til side 2-3 måneder før jeg nå tok den opp og leste den ut på et par dager. Jeg vet ikke om det er fordi min innstilling nå var at jeg ville bli ferdig med den eller hva... men det kjentes ut som det var altfor mye unyttig informasjon og lite faktisk handling. Men altså... absolutt en interessant idé. Det ble litt hodebry med å finne ut hvordan dette faktisk var igjen... Det likte jeg absolutt. Samtidig liker jeg ikke tanken på at vi ikke kan forandre fremtiden. At alt liksom skal være bestemt på forhånd... det liker jeg ikke. (Utenat det påvirker om jeg liker boka eller ikke... det er mer ideen jeg ikke liker)

Men altså en helt grei bok som er litt for lang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i at boken er for lang. Det er liksom et veldig godt konsept, men det blir gjort på en ganske skuffende måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeHanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaas