En morsom og tankevekkende bok. Et godt eksempel på at en livlig fantasi om et fremmed, men realistisk tema kan gjøre deg interessert i noe du egentlig ikke trodde ville interessere deg. Fortelleren gir til å begynne med, gjennom sin beskrivelse av en forvirret institusjonhverdag, sin tilsynelatende normale hovedperson Poppy et slags håp om et godt liv på "Galskap-penger". Hun må bare slutte å late som om hun er normal, så vil pengene renne inn etter en utbetalings-skala som ville gjort de fleste av oss gale.
At hun selv ikke makter å takle normalitet som et alternativ, gjør at hun ufrivillig blir et instrument for det lokale byråkratiets kamp mot sentrale innsparinger. En egen minister for de gale forlanger at flere gale må bli normale for mindre penger. Poppy må gå den andre veien. Hun er den Normale som må bli galere for å få galskapspenger nok til å bevise at hun er normal. Boken er litt Gjøkeredet på Valium. Gal, fantasifull, men også til tider trettende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

ohh takk for omtale, denne står på "skal lese" lista mi etter jeg fant den i en kurv på notabene til 25kr! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila