Etter å ha lest bok nr to om Gretchen og Archie tenkte jeg at nå var det nok, det er ikke mulig å tyne noe mer ut av denne historien, og kom det en tredje bok skulle jeg droppe denne! Vel, nr tre havnet via omveier til slutt hos meg, og jeg begynnte å lese, og klarte ikke å legge den i fra meg. Igjen ble jeg like hekta. Underveis i boka undres jeg over hvor forfatteren får alle sine groteske ideer fra. Jeg er usikker på om jeg synes boka er god, men fenger meg, det gjør den absolutt. Nr fire kommer jeg nok også til å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg leste denne av rein nysgjerrighet, siden Chelsea Cain har dukket opp i flere krim-diskusjoner her inne. Det får greie seg med den ene boka for min del. Ekstremkrim, helt uten troverdighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med at Cain kan tyne mer ut av historien siden bok nr. 1 var utrolig god. Det var med meg også at det var vanskelig å legge boka ifra meg. Alle bøkerne av Gretchen og Archie er veldig bra og jeg klarer nesten ikke å vente på neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også at bok nr en var bra, men synes hun tynte historien for langt i bok to. Etter å ha lest bok nr tre, vet jeg ikke helt hva jeg synes lengre, Hjerterått var jo fengende. Jeg vil jo gjerne finne ut av slutten om Gretchen og Archie, så blir nok å lese bok fier også, men synes også det er litt begrenset hvor langt hun bør dra ut denne historien. Hvor mange ganger skal Gretchen få lov til å rømme?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sant. Hun bør ikke dra det for langt. Vi får se om kvaliteten opprettholdes i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

e det mangen bøker om gretchen og archie .og ka er tittelen på bøkene.det høres så spennende ut at eg tror eg må kjøpe de. takker for svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er kommet ut 4 så langt: 1. Ondskapens hjerte, 2. Hjerterdame, 3. Hjerterått, bok 4. Mørketid kom ut nå i mars.

Det skulle visst være en triologi i utgangspunktet, men tror det er nå planlagt 5 eller 6 bøker om Gretchen og Archie. Anbefaler disse bøkene på det sterkeste. Jeg er ikke spesielt glad i krim, men denne serien har meg helt oppslukt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk Kine :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol