Kanonbra :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lettlest og god krim

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja. Hun skriver lekende lett!
Det er fort gjort å bli engasjert i livene til Carin Gerhardsens bokfigurer. De mange løse trådene til de forskjellige hendelsene samles til slutt. Og de uløste sakene fortsetter i neste bok.

Jeg begynte i litt feil ende med Byssan lull, som er bok nr.3, men føler nå at det ikke gjorde så mye, for her fikk jeg svar på en del av det som skjedde før den boka. Så når jeg får sjansen skal jeg gå løs på den aller første boka i denne krimserien, Pepperkakehuset. Den har jeg dessverre ikke funnet noen steder foreløpig, så da får jeg vel ta en tur på biblioteket når jeg får en anledning.

Har du lest den siste boka Død manns hånd i Hammarby-serien?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie