Det var denne boka som fikk meg interessert i lesing i det hele tatt. Hadde kost meg med Donald og Bamse fram til jeg var 12 og fikk denne boka i bursdagsgave av min mor. Leste den på flyet til London og lo høyt for meg selv flere ganger (og gråt litt lavt for meg selv til tider også). Etter denne leste jeg alle de andre bøkene til John Irving og har alltid stått først i køen når han kommer ut med noe nytt. Tror det var denne boken som fikk meg til å forstå at bøker ikke bare er bokstaver og ord, men også hele nye verdner og universser. Takk john Irving for at du ga meg leseglede, jeg hadde gått glipp av mange verdner uten deg.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Oi, leste du denne da du var tolv! Jeg oppdaget ikke Irwin før jeg var godt over tyve og tilfeldigvis slumpet over et eksemplar av Garps bok for 5 kr i en bruktbutikk. (Og det er foreløpig den eneste boka av ham jeg har lest).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler sterkt Ciderhusreglene av samme mann!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, litt underlig det der. Var tegneseriefreak fram til jeg var rundt 11, også hoppet jeg rett over på mammas bokhylle. Var ikke innom den ungdomslitteraturen først. Men kommer fra en familie av lesehester så har aldri vært mangel på bøker og gode lesetips. Jeg vil anbefale deg å lese noe mer Irving. Personlig er jeg veldig glad i "Hotel NewHampshire" og "A prayer for Owen Meany". Men hvilken som helst annen funker også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, Hotell New Hampshire har jeg, kjøpte den på en annen bruktbutikk for 10 spenn. I fjor sommer, så den har ligget der en stund, men jeg har bare ikke tenkt på å lese den. Ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint sagt! Jeg elsker Irvings evne til å spenne opp historier, og har hatt et lesecrush på ham siden tenårene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, helt enig. Har fått intrykk av at det er flere som oppdager han i tennåra. Jeg har ikke lest noe av han på en stund (eller jo, "last night in twisted river, men den fenget ikke på samme måte som de tidliger bøkene hans). Men de tidlige bøkene har for alltid en plass midt i bokhylla mi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaGro Anita MyrvangJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel Elisabethingar hDolly DuckKirsten LundEmil ChristiansenLibraritas vMartineAnne Lise JohannessenKaroline in WonderTove Obrestad WøienWenche BrohaugSolgunnMagnus FinnsetAud- HelenElin FjellheimTanteMamieEllen E. MartolLilleviReidun SvensliHarald K