Ei tankevekkende bok. Om det å være tykk, tynn, sunn, usunn, trent eller utrent. Får inntrykk av at han blir nesten manisk i forhold til trening, kosthold og slanking. Livredd for å legge på seg igjen. Synd egentlig. En vil jo gjerne ta av noen kilo, men det er viktig å finne en balanse slik at man kan fungere normalt og ha en positiv opplevelse. Han virker negativ i synet på seg selv og andre. Liten grei bok i blogg-stil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Nyfrelste" blir gjerne litt maniske, men jeg synes han beskriver selvforakten godt. Viktig å vise at også menn kan plages med fedme, for de blir gjerne også presset selv om ikke slankehysteriet er like påtakelig som presset som ligger på jenter/damer/babes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig. Det er mange ting en kan si om denne boka, en tankevekker som sagt. Veldig bra at det er en mann som skriver om dette, synes jeg, siden det virker som det er større tabu om menn og vekt enn hos kvinner. Ei viktig bok på mange måter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil