En meget bra bok som imponerer med sine nøyaktige beskrivelser av levemåter, krigføring og det sosiale livet. Har ikke kjøpt og lest nr 2 enda, men den skal helt klart leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er så enig med deg. Ble skikkelig imponert over boken. Jeg har liksom ikke vært så veldig interessert i Djengis Kahn og den historien. For mye vold, tenkte jeg. Men så kom jeg over denne på biblioteket og lånte den. Ble fascinert. Klarte ikke å legge bort boka - enda jeg bare skulle lese litt :) Og har begynt på nr 2 alt. Hans epilog om historiske fakta er også bra. Selv om ikke dette er historisk korrekt er det fantastisk å vite at SÅNNE KUNNE DET VÆRT. Herlig med sånne forfattere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila