Synes denne boka var spennende og interessant. I denne boka er det Sigurdur som er den som løser mysteriene. Tre ulike saker mer eller mindre knytta til hverandre. Noen dør og andre blir ramma av skandaler.

Synes særlig beskrivelsen av den økonomiske turninga på Island var god og et spennende grep som forfatteren har fått med som en del av intrigen.

Etter nylig å ha vært på Island og i Reykjavik var det spesielt interessant å lese denne romanen. For jeg vet jo hvor stedene som blir beskrevet er.

MEN: Det kan virke som om oversetteren har klumsa litt innimellom, for noen setninger var rett og slett ikke mulige å forstå. Hadde jeg bare kunnet islandsk ville jeg lest boka på det språket.

OG: Hvor blir det av Erlendur? Har han ikke vært borte lenge nok nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lund