Jeg kjøpte den fordi jeg i utgangspunktet hadde lyst til å lese den, men hver gang jeg tar den frem slår det meg at utgaven har så liten skrift at jeg ikke orker starte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne boken pløyde dypt inn i min sjel iallefall. Kan virkelig anbefales. Hvem kjenner seg ikke igjen i bitterheten, i livet som fløy forbi og som du nesten ikke rakk å leve før det var for sent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med de er som roser den opp i skyene. Hjerteskjærende god bok.

Var ikke klar over at skrifta var så liten, hørte selv lydboka, men har pb-en pakket klar til å gi bort i 60års gave, til en bebrillet. Hmmm, kanskje jeg skal droppe det og finne noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest den, men ble skuffet etter at den hadde fått strålende kritikk av min tante. Jeg kom visst aldri helt inn i den. Kanskje jeg leste den i for små biter av gangen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde akkurat det samme. Hadde ikke tenkt på at noen kunne trykke noe med så liten skrift. Trodde kanskje det var synet mitt som skrantet, noe det faktisk gjør, men så ille er det ikke. Har ikke prøvd på nytt etter jeg fikk meg lesebriller, så kan tenkes det hjelper, men nå finner jeg ikke boken. Den dukker nok opp igjen. Ser Rose-Marie anbefaler den så da stoler jeg på at det er en god bok:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde den som "bilbok", altså på cd-er som jeg bare lyttet til i bilen. Det ble etter hvert slik at jeg satt igjen i garasjen for å høre litt til, og når jeg kom på jobb hadde jeg litt vanskeligheter med å forlate bilen (og fortellingen).

Tror kanskje de som har likt å lese om Kristianiabohemen vil finne denne ekstra interessant?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er nok dette boken for meg. Jeg likte godt å lese om Kristianiabohemene. Husker da jeg leste "Oda" av Ketil Bjørnstad, drømte jeg meg vekk og ønsket å være henne, leve i den tiden, men det er en stund siden nå.. Kanskje jeg får skaffe meg lydboken:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det kan du stole på. Jeg har registrert den som en av mine favoritter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da synes jeg du skal vurdere å kjøpe en innbundet bok med større skrift, for denne boka tror jeg ikke du ønsker å gå glipp av! ;-) Jeg sjekker alltid skriftstørrelsen i bøkene før jeg kjøper dem. Jeg orker ikke for liten skrift fordi dette vanskeliggjør lesingen for mitt vedkommende. Det fører som regel til at jeg ender opp med innbundne bøker i stedet for pocket hvis jeg føler at jeg har råd til det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter