Maria Lang er det vel ingen som leser lenger? Så henne utstilt i et antikvariat nettopp og det er vel der hun hører hjemme. Ja, jeg hadde glemt henne. Mistenker alltid at jeg har lest langt flere bøker enn dem jeg har fått registrert og her kom det noen flere, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Maria Lang blir relansert gjennom vårt forlag; Silke Forlag og hennes første bok; En morder lyver ikke alene kan kjøpes i bokhandelen. Og er flere like glad i hennes klassiske krimbøker i Agatha Christie / André Bjerke stil, så kan det bli flere. Boken kom nå i mars i pocketutgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene er i nærheten av å bli antikvariske. De er blitt godbiter for samlere. Hun het Dagmar Maria Lange .født i 1914. Det er nok en stund siden hennes bøker var sengelektyre. Selv har jeg 40 stk. av Maria Lang.43 er oversatt til Norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje hun kommer på moten igjen - helt retro. Jeg husker særlig den der handlingen utspilte seg på det gamle teatret på Drottningholm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva mener du ellers om stilen hennes?. Ligner den på noen andre forfattere du har lest.? Selv har jeg ikke lest noe av henne enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun er i klassisk Agatha Christie-tradisjon. Koselige mord. Bærer preg av å være skrevet av en kvinne med akademisk utdannelse, og av sin tid, som så vidt jeg husker går fra 40-årene og fremover. Noen av dem er ganske gode. En del "dameroman". Jeg pleide å like dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,må nok prøve en av dem en dag.Kan vel hende at hun kom på moten igjen.Da tror jeg hun må trykkes opp på nytt og lanseres som spennende krim ala A.C.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek