Helt enig, denne boka er faktisk ganske bra. Her er familierelasjonene fremtredene som de er i hans senere bøker.
Den boka forteller bl.a. om en families problemer og om deres skuffelser, avmakt, redsel og sinne innenfor husets fire vegger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne boken veldig godt, men kanskje det finnes altfor mye beskrivelser av gater og ruter? Jeg lurer på om nordmenn vet hvor "Veitvet", "Kaldbakken", "Grevlingveien", "Trondhjemsveien", ... ligger? Dette gjør boken ikke lettere for meg, som ikke bor in Norge. Men selvfølgelig forsterker det stemningen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For det første er jeg enig i at boken er god! For det andre synes jeg det er fint når forfattere lar hovedpersonene vandre rundt i for meg fremmede byer, - da får jeg en slags følelse av å ha vært der:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren