Etter at Paulo Coelho virkelig slo gjennom som forfatter er det selvsagt et stort fokus rettet mot han. Med tanke på de strabasene han måtte gjennom for å virkeliggjøre sin drøm så unner jeg han all suksess. Om han fremtrer like genuint som han gjør nå også i fremtiden gjenstår å se. Det at han er på promo-turer og signerer bøker er vel en del av hans virke. Det hadde virket rart om han ikke gjorde det. For ønsker ikke de fleste av oss å kunne virkeliggjøre vår store drøm? Og suksessen kommer jo deretter.

For den søkende personen er forfatterens bøker utvilsomt nyttige og læreike. Jeg lærte mye om mangt etter å ha lest Alkymisten og spesielt dette sitatet henger igjen:

"Gi opp aldri dine drømmer. Følg tegnene."

Ordene blir veiledere i tunge perioder. Mange har omtalt hans bøker som kvasifilosofiske. Men dersom disse hjelper mennesker i deres søken etter lykke er det vel ikke mye kvakksalveri? Dersom man tar en titt på hans blogg så er den full av positive kommentarer fra personer som setter pris på det de har i nuet. Det er vel flott?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R