Vet ikke helt hva jeg føler om denne boken, altså ja den vvar bra på sin måte, men jeg syns det ble en del repitisjoner også.. og jeg savner bilder.. En slik bok, burde ha bilder ettersom det var en såpass stor sak

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Bilder savnet jeg ikke, men jeg savnet noe annet... uten å kunne gi noe bedre forklaring enn som så. Den virket ufullstendig på en måte, og jeg klarte ikke helt å få tak i boka, samtidig så "likte" jeg den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår ikke hvorfor det skulle vært bilder? Hva slags bilder? Av rommet, av henne selv eller kidnapperen? Derimot skjønner jeg godt at hun ville overta huset for å ha kontroll selv, slik at det ikke skulle bli en form for turist-attraksjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, bilder av rommet, huset, gangen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I den versjonen jeg leste var det slike "mobilkoder" man kunne scanne for å få mer info om akkurat det kapitlet, som feks bilder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, var det da jeg leste den også, men hadde ikke app tlf da.. Kanskje jeg skal sjekke det ut nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti