Spenning fra begynnelse til slutt! John Hart skriver veldig bra og har et bra driv i bøkene sine. Likte "Det siste barnet" godt, men "Ved elven" er enda bedre. Her er det bare å glede seg til neste bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne boka har åpenbart litterære kvaliteter. Både måten å skrive på og selve stemningen i boka minner meg veldig om den australske bestselgeren ”Mørk kyst”. Boka er spennende, og driver leseren videre som en god krim skal, med stadig nye hendelser. Men jeg kjenner at jeg ikke har så stor sympati for jeg-personen hele veien. Han foretar seg mye som jeg oppfatter som irrasjonelt, uten at vi får innblikk i noen god grunn.

I enhver bok i ”krim-familien” henger mye av helhetsbedømmelsen på avslutningen/oppløsningen. Og jeg må medgi at avslutningen i denne boka er svært bra. Oppklaringen vi får er både grundig, overraskende og dramatisk. Så bra faktisk, at med større sympati for hovedpersonen og større innlevelse i øvrig persongalleri underveis i handlingen, kunne det vært en bok som satt spor. Men slik det er nå, syns jeg en firer på terningen er passe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns ikke denne var like bra som "Det siste barnet", men forfatteren skriver godt, og holder spenningen oppe hele veien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes som vanlig at John Hart skriver veldig bra, bra driv og likte slutten.Jeg leser gjerne mer av denne forfatteren:.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er visst litt fjern, for jeg har ikke lagt merke tila t "Det siste barnet" også er skrevet av John Hart. Det er en av mine favorittbøker, så da gleder jeg meg stort til å lese denne også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Dette var en page-turner.Dette er den første boka jeg har lest av John Hart og det blir ikke den siste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine