Har nettopp begynt på denne nå...både tema og setting er iteressant og engasjerende, hun skriver lett og fengslende også. (Får lyst på en tur til Cuba...hun skildrer så godt, ikke akkurat i samme ærend da, he,he..) Har ikke lest noe av henne siden jeg leste Tredje person entall for tre år siden, bra den også, men mer dyster og ganske full av "galskap" "Hjorts kvinner skulle vært gift med Solstads menn. De kunne ikke blitt ensommere enn de er aleine i alle fall"...denne var forresten treffende og god.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg fikk også lyst å dra til Cuba ettter denne boka., fordi skildringene var så gode- ikke av samme grunner som kvinnen i romanen nei, som du også sier..haha..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lenge siden jeg har lest denne nå, men fant notatene, fikk repetert den og gitt den en liten omtale i dag - den ble enda bedre ved andre gangs lytting. Mulig hun legger litt mye opp i dagen - men her er det mangt og mye til ettertanke ja - og velskrevet er den.
Min omtale

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt en av hennes bedre dette....(Ga terningkast 5 jeg, ser jeg)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R