Denne boken leste jeg da jeg var midt i 20 årene. Ble enormt fasinert av det historiske aspektet i denne boken. Margaret Atwood sier at: alt som skjer i denne boken har skjedd ett eller annet sted til en eller annen tid. Et totalitært og meget religiøst dikatur tar over samfunnet. Var spent når jeg tok den frem 10 år etter, heldigvis likte jeg den like godt. Spennende å sette i sammenheng med reelle situajsoner i verdenshistorien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takket være denne gode historien tok det lang tid før jeg skaffet meg bankkort - tenk om det skulle bli sperret en dag bare fordi jeg var kvinne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har jeg virkelig lyst til å lese. Elsker Atwood, hun pleier å ha noen fantastiske historier å fortelle, kombinert med en kjempeflott språk. Jeg har forsøkt å se filmversjonen et par ganger, men synes den er litt for tung.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig i din første oppfattelse, er jo selv i starten av 20 årene og jeg syntes det var en utrolig fasinerende bok å lese. Både som en fortelling, og med tanke på at innen visse religiøse miljøer er det noe alá slik hun beskriver her, de lever og vokser opp. Har tatt meg selv i å tenke over hvor bortskjemt jeg virkelig er i min tilværelse med frie valg innen alt mulig rart som hovedpersonen sitter og lengter etter :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa