Hellige valg er boken som forandret mitt liv. Det høres kanskje svulstig ut, men sånn er det.

Etter å ha lest utallige selvutviklingsbøker, som alle var innholdsmessig variable, så ble jeg heldigvis ledet til boken Hellige valg av Christel Nani. Denne boken hjelper en til å identifisere begrensende trossystemer som hemmer livsutfoldelsen vår og får oss til å ta til takke med noe annet enn det vi virkelig ønsker oss, eller drømmer om. Boken hjelper en til å omskrive disse tankemønstrene/trossystemene slik at de blir i harmoni med personlige talenter, drømmer og vår egen sjel. Som forfatteren sier: "Når du frir deg fra begrensende trossystemer og lever det livet det er meningen at du skal leve, gjør du Hellige valg."

Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste til alle som jobber med selvutvikling og som ønsker å komme ut av nedarvede, begrensende tanker om seg selv og livet. Jeg fikk mange aha-oppleveler underveis i boka, og den hjalp meg veldig mye i en utfordrende fase i livet mitt hvor det var helt nødvendig å gjøre noen hellige valg for min egen del. Kanskje vil denne boken hjelpe deg også?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviErikBjørg L.Marit HåverstadTorill Elisabeth RevheimBabynemiAjiniakraIdaGro Anita MyrvangGjeddakbsSolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethHarald KMonaBLKaroline in WonderMaikenHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81