Av alle de uttallige selutviklingsbøkene jeg har lest opp gjennom tiden, så synes jeg Inn i sirkelen av Olga Kharitidi er en av de aller beste. Selv om jeg allerede har lest boken fire ganger, så kan jeg godt tenke meg til å lese den igjen og igjen. Jeg blir liksom aldri ferdig med den, og jeg oppdager noe nytt i boken ved hver gjennomlesing.

Dette er en interessant og fasinerende selvbiografisk bok om en russisk psykiaters sjamanistiske opplevelser og åpenbaringer i de gåtefulle Altai-fjellene i Sibir. Jeg fikk faktisk så lyst til å reise til Sibir etter at jeg leste boken, at jeg gjorde undersøkelser om området hun besøkte og evntuelle reiseruter dit. Hittil har det blitt med tanken, men jeg har ennå ikke slått fra meg muligheten til å reise til Altajfjellene.

Jeg anbefaler Kharitidis utrolige beretning til alle som søker å utvide bevisstheten og få kontakt med de uendelige mulighetene som finnes i oss alle. Som Einsten en gang sa det, ”Livet kan bare leves på to måter. Den ene går ut på å leve som om mirakler ikke fantes. Den andre er å leve som om alt er et mirakel.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline