Ser at mange liker denne boka, men jeg har ikke klart å komme gjennom den. Etter side 74 gav jeg meg, jeg klarte ikke å bli fanget av fortellingen. Leste Linda Olssons første bok "La meg synge deg stille sanger" som jeg syntes var god å lese. Dette er tredje gang jeg opplever at en forfatters andrebok "faller igjennom" - at jeg føler de prøver å gjenta suksessen fra sin bestselgende førstebok, men ikke klarer å skape en ny historie som står på egne bein.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Leste den ut, men ble aldri begeistret.Vanskelig å holde styr på navnene. I det hele tatt, ikke noe for meg.. Kan gå opp til en 3er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, så morsomt, jeg har nettopp avbrutt boka selv - på side 74!! Jeg klarte heller ikke å bli fanget av historien, synes boka hittil bare var tørr og kjedelig... Kunne lese side opp og side ned uten at det skjedde noe. Nei, vet du hva, livet er for kort til å lese dårlige bøker!

La meg synge deg stille sanger synes jeg derimot var fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pussig hvor forskjellige vi er. Jeg syntes den var bedre enn " ... stille sanger". Nå er det noen måneder siden jeg leste den, og jeg kan ikke helt huske om jeg ble fanget i løpet av de første 74 sidene - men jeg er ganske utholdende både når det gjelder lesing og andre ting, og det har gitt meg en del aha-opplevelser!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig med deg Marit. Denne var bedre enn den første. Men jeg husker at den gikk tregt fra begynnelsen, men den ble bare bedre og bedre. Tror bøker treffer oss forskjellig og har ulik innvirkning på ting som betyr noe for oss. Denne traff meg veldig bra i hjertet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror også det handler om hvor man er i eget liv når man leser bøker. Bøker oppfattes ulikt i ulike faser av livet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det har du helt rett i, Hanne. Særlig har jeg erfart det med bøker jeg leste som "ung voksen" og som jeg ble veldig begeistret for. Noen har jeg tatt fram igjen mange år etter for å gjenoppleve det jeg husket fra "dengang". Dessverre ble ikke det slik jeg hadde tenkt, ihvertfall ikke med alle. Så derfor, "alt til sin tid". Når det gjelder "taushetens konsekvenser" husker jeg den som en bok jeg likte veldig godt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R