Fortsatt savnet er en intens, psykologisk thriller jeg hadde store problemer med å legge fra meg. (...)Ingenting i historien avsløres for tidlig, alt er perfekt porsjonert ut helt til den urovekkende slutten er der. Og da den kom hadde jeg lyst til å lese boken en gang til. Flere har sammenlignet romanen med Rom av Emma Donoghue, bare fra et annet fortellerperspektiv. Og begge romanene har det til felles at de virkelig spiller på alle følelsene dine og sitter i magen en god stund etterpå. Jeg er veldig glad for at jeg ikke leste denne boken en kveld jeg var alene hjemme.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kan bare si meg helt enig i bokelskerinnens tanker om boka. Hadde boken på nattbordet, og lydboka i bilen. På det viset fikk jeg brukt mest mulig tid på boka. Kan anbefales på lydbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp lest denne på engelsk, og jeg ble imponert. Hjerteskjærende, trist, intens, brutal og veldig spennende. Godt driv, annerledes fortellerpespektiv og vanskelig å legge fra seg. Enig med de andre kommentarene at alt er perfekt posjonert ut gjennom boka, med en overraskende slutt. Skal helt klart kjøpe hennes neste bok 'Never Knowing' som kommer ut i Desember og håper den er minst like god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan få tak i Never Knowing i innbundet hvis du ikke vil vente. Jeg kjøpte den tidligere i år, men skal spare den til jul tenkte jeg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

merker at dette er en bok jeg VELDIG gjerne vil lese!!! takk for godt tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er den lest!! Klarte IKKE å legge den fra meg! Kjære tid for en spennede bok! nesten som man ikke tørr gå alene...men bare nesten! Likte denne boka veldig godt....og som du sier...alt er perfekt porsjonert ut!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti