Fikk endelig lest ferdig boken, som så mange skryter av. Den ga meg så lite. Jeg hadde gledet meg så til å lese denne, pga all omtale men også fordi coveret er så fint. Men dette var ikke nok. ! Boka ble for innfløkt, for kjedelig, ble liksom aldri ferdig. Dessverre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ble også skuffet over denne. Ble lurt til å lese den fordi "alle andre" hadde lest den og så mange syntes den var så bra. Men så var det ikke noe særlig med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du treffer spikeren på hodet med "ENDELIG lest ferdig boken". Ikke fordi det var noe du gledet deg veldig til, men fordi det var noe som skulle fullføres og bli ferdig med. Tilgjort og kunstig historie, som ikke fenger at all! Good riddance.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så enig. Dette er en lettvekter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det du sier der kan jeg skrive under på. Må ærlig innrømme at omslaget lurte meg ... så hva er lærdommen? "Don't judge a book by its over."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei heller la deg lure av Bokklubbens forhåndsomtaler...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bokklubben lover og lyger, det er min mening. Utallige bøker har jeg blitt "lurt" til å kjøpe fordi forhåndsomtalen er så bra. Men når jeg endelig får boken og skal lese den, så faller interessen fort. Er fint å se det ikke bare er meg som ikke liker bokklubbens omtaler (eller bøker).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du sier noe. Jeg gikk fem på og kjøpte "Postcard Killers" etter sterk anbefaling fra Bokklubben. Snakk om nedtur. Men lærte jeg? Neida. Kort etter takket jeg ja til "Snøstorm og mandelduft".

Lærdom? Ikke stol på omslaget og i hvertfall ikke å Bokklubbens omtale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.