Hmmm, her må jeg være totalt i utakt med resten her inne! Denne likte jeg ikke i det hele tatt. Hun kan umulig ha skrevet denne uten hjelp..........

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Seilas: Det står i boka at den er skrevet i samarbeid med Heike Gronemeier og Corinna Milborn. (Milborn er journalist i flg. Wikipedia)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er delvis enig, Seilas: Jeg syns ikke det er en bok som er godt skrevet. Den gjør inntrykk, ja bevares. Det er en ufattelig historie, og det er nesten vanskelig å skjønne at dette kan skje. At hun har klart å overleve og beholde forstanden, er helt utrolig. Likevel, jeg skulle ønske hun hadde fått mer hjelp til å skrive boken. Jeg syns det ble mer som en skolestil, følte på en måte at det bare ble fortalt uten noe følelse, men det er mulig at det måtte bli slik for at hun i hele tatt skulle kunne skrive den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om hun har fått hjelp eller ei, med formuleringen av teksten, spiller vell ingen rolle. Det er alikevell fullt ut hennes egen historie som blir fortalt i denne boka. At hun er kommet så langt at hun er klar til å gjennoppleve disse grusomme årene gjennom prossessen med å skrive en bok, for at resten av verden skal få vite hva som skjedde, er beundringsverdig.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Mulig at hun har fått hjelp. Men alikevel, for en utrolig jente. Bare det å overleve, ikke miste seg selv. Hun tilbrakte 3096 dager i fangenskap, hun holdt hjernen sin frisk ved blant annet å ta til seg lærdom , da ved bøker. En meget klok , sterk og imponerende ung kvinne.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kan du si HVA du ikke likte med boka, - din kommentar sier veldig lite.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva