Da jeg svarte på et innlegg om en annen bok her inne , av Nicholas Sparks ,begynte tankene mine å dvele om den første boken jeg leste av samme forfatter :Dagboken.! En fantastisk bok , denne vil jeg anbefale til de som jobber med demente mennesker eller har noen i familien. Den får også masse bra omtale som film men den har jeg ikke sett. Den eneste filmatiserte boken jeg har bestemt meg for ikke å se. Boka gjorde så inntrykk , at jeg er redd for at filmen skal ødelegge disse minnene ( de vil jeg gjerne beholde akkurat sånn de er i hjertet mitt.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har sett filmen The Notebook, men ikke lest boken. Jeg likte filmen ganske godt, og kunne egentlig tenkt meg å lese boken også.. helt til jeg leste "At First Sight" av samme forfatter (første og hittil eneste jeg har lest av ham). Kanskje den kjedeligste og dårligste boka jeg har lest på årevis. Er det bare jeg som ikke liker Sparks, eller var jeg uheldig med boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ikke se filmen du! den er en skikkelig skuffelse i forhold til den nydelige boka. Filmen ødelegger hele historien og endrer på alt, så bare behold minnene fra det inntrykket du fikk i boka!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boka, bare sett filmen - og den var dårlig. Til og med så dårlig at jeg ga bort dvd-en, orket ikke å eie den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R