Jeg leste den tidlig i fjor og den sitter godt plantet i meg ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Og jeg må si jeg fikk mer utav den der, enn de to andre av ham jeg har lest (No Country for old Men, og Blood Meridian)..jeg synes dette var en vakker roman...og den gir da håp mot slutten også, den er ikke helt svart denne. Filmen var også bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at filmen var bra. Sjelden vellykket å lage film av bok, men dette funket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, selv om boka er mørk og svært så negativ så er det jo på en måte et glimt av håp også. Midt oppi i denne japanske katastrofen, så klarer jeg ikke annet enn å sammenligne denne boka med Japan. Det er jo apokalyptisk der, og alt ser mørkt og forferdelig ut, men kanskje er det håp likevel?

Jeg ventet leeenge med å se filmatiseringen av The Road. Var redd den skulle ødelegge inntrykket av boka, men jeg ble positivt overrasket over filmen. Viggo Mortensen gjorde en strålende innsats!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, her var filmen på høyde med boken synes jeg..det var enkle, virkningsfulle "kulisser", en ordknapphet som forsterket katastrofen og alvoret...apokalyptisk, ja...og metaforisk for mange aspekter av vår verden i dag...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg var redd for at Hollywood skulle lage en slik katastrofe film av det vanlige. Mange, overdrevne effekter og forandre mye på boken. Men heldigvis så laget de filmen nøytral og stillegående. Akkurat som den lavmelte språkformen i boka. Det er jeg glad de beholdt i filmen:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror samboeren min hadde foretrukket litt mer action. Han ble irritert da vi så filmen - han mente de bare gikk rundt og "hvisket".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo det de gjør i boka også. Det er meningen at boka og filmen skal være lavmælt. Det er ikke en sånn 2012 film hvis folk tror det:) Dette er psykologisk drama. Ikke en rå actionfilm:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Samme her :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H Helseth