Denne avbrøt jeg rett og slett! Jeg har hatt den på vent ei stund og gledet meg veldig til å lese den. Dessverre fenget den ikke meg i det hele tatt. Jeg synes det ble langtekkelig og kjedelig, greide ikke følge Gilbert i hennes betrakntninger om livet. Tenkte jeg skulle lese boka før jeg så filmen, men det gikk så tregt at jeg så filmen etter å ha lest halve boka. Filmen var også bare sånn passe, og skuffet i forhold til mine forventninger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Livet er for kort til å lese bøker som ikke engasjerer. Dette er en av de få jeg faktisk har lagt fra meg og ikke orket å lese ferdig. Jeg så filmen, for å få boka unna... Ikke noe mer. Helt enig med deg, Berit. Trodde et øyeblikk jeg var alene, da er vi ihvertfall 3 - med Anett :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er enda en. Jeg fullførte boken men den engasjerte i liten grad. Filmen skal jeg i hvertfall ikke se

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med slike delte meninger så gleder jeg meg litt til jeg kommer til den i lydbok-rekken... Blir spennende å se om jeg får noe ut av den eller om den blir slettet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er akkurat det som er så kjekt. Smaken er som baken, heldigvis delt :-) Hadde vært morsomt om du gav lyd når du har hørt den. Jeg selv er ikke flink med lydbøker. Har en tendens til å sovne, og DET er nødvendigvis ikke boka's skyld ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ser den. Jeg bør være aktiv hvis jeg skal få med meg boka. Rydde, gå tur, reise med buss osv...

Men det genialt hvis jeg da ikke får sove en kveld. Sette på en lydbok jeg har hørt før, prøve å høre på historien... Sove ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

leste boken forgje sommer elsket den fra første side. men smaken er jo som baken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her. Hadde hørt den skulle være så fantastisk, men jeg kjeda meg så mye at jeg la den fra meg, da var hun fremdeles i Italia. Jeg så også filmen, men hadde ingen forventninger, tenkte bare det kunne være greit å se slik at jeg kunne uttale meg om den. At dette blir framstilt som en bok om "åndelig oppvåkning" synes jeg er noe merkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes ikke denne boka er så ille som dere mener, allikevel er det nok ikke en bok jeg kommer til å lese en gang til. Nå satt jeg på Bali når jeg leste den, så det kan nok være at jeg følte mer på stemningen av den grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars Mæhlum