Helt enig, det er en av de beste essayene jeg har lest. Mannen er jo faktisk menneskelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg forstår ikke hva Schau har gjort som gjør det til en overraskelse om han er et godt menneske:-) Han har også vært med å lage TV-serien Dag, som med fantastisk humor også er varm og alvorlig. Om livet og menneskesinnet tror jeg Schau har mye bra på hjertet. P3 -gjengen han i sin tid var en del av sparka heller aldri nedover. Jeg mener de, under "ledelse" av Espen Thoresen, gjorde mye for antirasisme blant annet. Vet Schau har gjort mye annet også, men jeg tror aldri jeg har sett han sparke nedover.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kanskje en dårlig formulering fra min side. Det jeg mente er at han tørr å vise følelser i denne boka, ofte er han heller en person som heller legger humor i de seriøse tingene han snakker om. Og den almenne tolkningen er at han er splitter pine gal. Her ser vi "en mer menneskelig side" av han. Skjønner?

Er helt enig i det du sier altså.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner hva du mener:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen