Blir sittende med en klump i halsen, at det er Kristopher Schau som har fått frem dette, ville jeg aldrig trodd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne boka var en tankevekker, har hørt noen kommentere at de syntes det ble litt knapt. Jeg synes derimot det er en styrke når folk kan avslutte "prosjektene" sine i tide. Jeg ble veldig rørt av den respektfulle og varme måten Schau klarte å beskrive de ulike sermoniene, også der en kunne tenke seg at det hadde vært fort å falle i fella med å latterligjøre. Jeg vet ikke om jeg kan si at jeg ble overrasket over at Kristopher Schau kunne ha skrevet dette. Jeg har opplevd han som fascienerende, men også litt skummel i sine mange grenseløse opptredener. Men den respektfulle måten han behandler dette temaet, de som begraves uten etterlatte tilstede, og de klare grensene han setter for hvor langt han er villig til å dra et slikt prosjekt, er forbilledlig. Å være grenseløs på egne og andres vegne er to helt ulike ting. Jeg ble både rørt og imponert over denne bitte lille boka.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg er helt enig. For min del var tekstlengden ypperlig, da jeg var travel mens jeg leste den. Veldig kjekt med en så tankevekkende bok som kunne leses på buss, do eller mens man drakk morrakaffen. Sente mitt eksemplar videre til en venninne som var interessert i temaet. Lurer på om hun likte den like godt som jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, det er en av de beste essayene jeg har lest. Mannen er jo faktisk menneskelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår ikke hva Schau har gjort som gjør det til en overraskelse om han er et godt menneske:-) Han har også vært med å lage TV-serien Dag, som med fantastisk humor også er varm og alvorlig. Om livet og menneskesinnet tror jeg Schau har mye bra på hjertet. P3 -gjengen han i sin tid var en del av sparka heller aldri nedover. Jeg mener de, under "ledelse" av Espen Thoresen, gjorde mye for antirasisme blant annet. Vet Schau har gjort mye annet også, men jeg tror aldri jeg har sett han sparke nedover.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kanskje en dårlig formulering fra min side. Det jeg mente er at han tørr å vise følelser i denne boka, ofte er han heller en person som heller legger humor i de seriøse tingene han snakker om. Og den almenne tolkningen er at han er splitter pine gal. Her ser vi "en mer menneskelig side" av han. Skjønner?

Er helt enig i det du sier altså.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner hva du mener:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kristin71cathygretemorDagfinn JakobsenIngunn STrude PellerudBerit RTone SundlandToveStine SevilhaugEileen BørresenLibraritas vNinaStine_JHildeHarald KMorten BolstadÅsmund ÅdnøyEivind  VaksvikSolVivian M.Hilde H  HelsethJarmo LarsenIdaGunn FalkbäckKarin BergTanteMamieTrude JensenMonica CarlsenLene AndresenMarit HøvdeVibekeKay NilsenBirkaLinnElinBeTor Arne DahlHeidiIngeborg Kristin LotheKirjalabyrintti