Nå har forfatteren latt leseren vente lenge nok på at Erlendur Sveinsson finner ut av sine problemer. Denne boka ble sant og si nokså langdryg. Historiene er grusomme nok, og heldigvis blir den skyldige tatt, men leseren har nok kunnskap om finanskrisa til at det bakteppet kunne vært utelatt. Satt og ønsket at boka skulle ta slutt. Den egentlige historien ble ikke mordgåten for meg, til det var personene for overfladiske. I neste bok ønsker jeg at sola skinner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nå har lest den. Det gikk fort. Leste den ut i løpet av 1 dag. I de siste bøkene har vi blitt kjent med medarbeiderne til Erlendur Sveinsson. Må si jeg savner Erlendur kanskje er han tilbake i neste bok. Syntes ikke den var langdryg, kanskje fordi jeg hadde begynt på Høstoffer - den synes jeg er noe dryg iallefall i starten. Leser den ut uansett nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle unntatt den siste. Bøkene er mye mer enn enn bare fortellingen. Blir også kjent med Island før og nå, samt steder på Island. Han forteller på en måte som gjør at jeg er med på reisen og humrer og ler innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er halvveis nå, og boka har føltes langtekkelig ut allerede en stund. Og jo mer jeg leser om Sigurdur, jo mindre liker jeg ham... Jeg hadde egentlig ikke noe spesielt forhold til ham hverken på godt eller ondt før denne boka hvor han er hovedperson, men nå irriterer jeg meg bare over ham.. Brå, masete, sær, sint og fordømmende... Men kanskje er det bare meg, fordi JEG SAVNER ERLENDUR så mye!

Skal lese ferdig boka, men har ikke så fryktelig høye forhåpninger til fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sola skinner veldig sjeldent på Island...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. Denne boken var kjedelig, det må jeg også si om den forrige. Indridason må kom opp med noe bedre neste gang, og som du sier Erlendur har vel vært lenge nok borte med tankene sine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lund