Jeg likte ikke godt boka "Panserhjerte" av Jo Nebø, men det hendte noen steder i boka, at han kom men noen sentinger som fikk meg til å tenke :-) Men det er for kommersiell bok mener jeg da..Ikke rart han selger bra, mye som skjer hele tiden. Du får den fulle pakken som tilfredsstiller de fleste: Spenning, handling, enkelt spårk, sex og den slitne helten som skal redde verden. Få som lar ikke seg sjarmere av en sånn kombinasjon:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg likte den godt, den kommer ikke helt opp mot Snømannen, og er litt i lengste laget, men ellers synes jeg den er bra. Gleder meg til neste bok kommer ut. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bør kanskje lese Snømanne for å bli bedre kjent med Nesbø:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange mener Snømannen og Rødstrupe er de beste. Jeg likte ikke Panserhjerte så godt, men det har nok med at jeg er litt pysete. Liker ikke å lese om tortur og grusomme metoder for lidelse. De andre bøkene til Nesbø er litt vennligere og passer meg bedre. Jeg er mer opptatt av spenning enn smerte og det er det altså mer av i de andre bøkene om Harry Hole.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skjønner godt det du mener, er ikke begeistret over sånne tortursener jeg heller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krimplottene er enkelstående, og kan sådan leses i vilkårig rekkefølge, men for å få meg seg utviklinga i Harrys liv, og ikke minst på det mentale planet, vil jeg anbefale å lese alle bøkene i rekkefølge. Personlig synes jeg "Frelseren" og "Sorgenfri" er de beste av Harry Hole bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok da:-)Men hva som kom aller først? Frelseren eller sorgenfri?Hvilken bok mener du jeg skal begynner med først:-)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo Nesbø har skrevet 8 bøker om Harry Hole! (hittil...) Kronologisk rekkefølge er: 1.Flaggermusmannen, 2. Kakerlakkene, 3. Rødstrupe, 4. Sorgenfri, 5. Marekors,6. Frelseren, 7. Snømannen, og 8. Panserhjerte. Jeg hadde først lest alle bøkene i tilfeldig rekkefølge, men leste alle om igjen etterpå i kronologisk rekkefølge for å få mest mulig ut av det... God fornøyelse til deg! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker :-) og tusen takk for den fine oversikten:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener at bøkene kom i denne rekkefølgen: Flaggermusmannen, Kakerlakkene, Rødstrupe, Sorgenfri, Marekors, Frelseren, Snømannen og Panserhjerte. :0) Lykke til, mange timer med god lesing her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åhhhh, jeg gleder meg:-)takk for tipset!:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke Flaggermusmannen, men husker ikke hvorfor. Kakkerlakkene har jeg ikke lest, men alle de andre bortsett fra Panserhjerte. Jeg er litt pysete, og syns den høres helt forferdelig ut. Snømannen er ille nok for meg, og jeg hørte den som lydbok mens jeg var ute og gikk i mørket om vinteren. Huff.... Alle de andre er spennende og godt skrevet, men det er Snømannen jeg husker detaljer fra. Jeg vil også anbefale deg å lese dem i rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

JEg må nok gjøre det siden det er mange av dere som anbefaler meg det:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kbeaverkriekOmpabop