Etter flere anbefalinger fra mamma, måtte jeg bare gi etter og lese denne boken. Den er faktisk en tankevekkende og bra bok, litt overraskende da hans andre bok, Veronika vil dø, var ikke så bra at jeg hadde helt glemt historien! Husker ingenting, selv når jeg leste baksiden av den boken. Da må den jo være dårlig, siden jeg ikke husker et eneste ting fra den boken. Men slik er det med Elleve minutter? Nei, den kommer jeg til å huske. En bra bok med andre ord, som ble skrevet på en fin måte. Likte godt at forfatteren la inn Marias, hovedpersonen i boken, dagbok på slutten av hver kapittel. En fantastisk fin sammendrag fra Maria, med egne tanker og følelser. Boken innholder også flere interessante horehistorier lang tilbake i tiden. Etter å ha lest denne boken, fikk jeg lyst til å lese hans andre bok, Alkymisten, som er visst en av tidens mest solgte bøker, selv om Elleve minutter ikke er den beste boken jeg har lest. Får bare håpe at Alkymisten er bedre :)

Elleve minutter handler altså om en ung kvinne fra en landsby i Brasil, som etter å ha møtt en sveitsisk teaterdirektør lar seg forføre av lengselen etter et bedre liv. Hun reiser til Genève for å finne berømmelse og rikdom, men ender som protituert. Gjennom denne boken, prøver hun å forstå hva er den egentlige meningen med livet, og om selve kjærligheten.

Les gjerne ikke baksiden av boken, fordi den avslører litt for mye. Da blir det litt kjedelig å lese, du vet jo allerede hva som kommer til å skje. Bare les hele boken, så tilslutt kan du lese baksiden ;p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Forresten, den boken bygger på en sann historie. Det vil si at Maria er virkelig, hun lever idag. Mer kan jeg ikke si, for det er en sjanse for at jeg ville ha avslørt historien i boken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaAud Merete RambølThomas Heie H.Beathe SolbergTurid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaiken