Har ikke endret lesevaner, men har funnet flere bøker her som jeg neppe ville valgt ellers. Leser f.eks nå en bok med både tittel og forside om ikke apellerer til meg. En bok helt etter min smak. (Utvalgte emner i katastrofefysikk)

Føles bedre å bli påvirket av ekte bokelskere enn forlagenes (mammut)salg og egne omtaler. Det beste for meg med BE er at jeg blir kjent med bøkene på en annen måte enn gjennom reklame og forlagenes omtaler.

Har gjort mange dumme kjøp på Mammutsalget, men i år har jeg klart å styre meg. Vil heller kjøpe bøkene jeg liker best på salg når de kommer dit. Da er "Utvalgte emner i katastrofefysikk" definitivt en av dem. Biblioteket er en fantastisk institusjon!

Spennende lenke, Ann Cristin

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand