FANTASTISK! Bra story, og forfatteren skriver utrolig bra. Flink med å bruke frampek og gjøre leseren nysgjerrig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg holder på med den tredje boka hennes nå og blir stadig like imponert over hennes evne til å plante tilsynelatende uviktig informasjon tidlig ut i boka, for så å senere avsløre det som nøkkelen til hele utfallet av historien. Fantastiske bøker!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, helt enig! Og nå kommer hun jammen med en til:)! Sommeren er reddet;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er akkurat ferdig med denne boken. En absolutt nydelig bok jeg sannsynligvis vil lese igjen en dag. Tok litt tid før den fenget meg, men etterhvert benyttet jeg hver ledige stund til å lese. Anbefales :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lagt denne til side for lenge siden, den fenget ikke meg. Men kanskje jeg skal gi den en sjanse til da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjorde det samme som deg, la den til side . Men så leste jeg en del om forfatterens neste bøker og så at de fikk så bra omtale. Ja så leste jeg litt til og ble " fanget".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det håper jeg du har gjort og at den fenget deg etterhvert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise