orka ikke lese mer enn til ca side 100.. så ufattelig kjedelig etter min mening.

Noen ganger oppstår det bare ingen kjemi, og da orker jeg ikke fortsette..

Har sett filmen i etterkant, og ja, vel jeg føler ikke jeg glipp av så mye av at jeg ikke leste boka. Men godt mulig jeg tar feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg syns den var ganske spennende, men den usannsynlige timelinen irriterer meg. Kan man virkelig rekke å reise på kryss og tvers av både Frankrike og Storbritannia, ta opp kampen mot tvilsomme sekter for så å løse "historiens største dekkoperasjon" gjennom tidene, på litt over et døgn? For ikke å snakke om de små teselskapene og historiske gjennomgangene de tar seg tid til her og der... Men spennende det skal den ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eneste gode grunnen til å lese DaVinci-koden er at da kan man lese Madonna-gåten av Knut Nærum etterpå. Hysterisk morsom :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tidenes mest oppskrytte bok etter min mening! Mulig forventningene var for høye i utgangspunktet, etter alt medieoppstyret osv...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes dette var den beste boka til Dan Brown. Jeg har lest alle, men ingen har fenget meg som denne. Mulig at årsaken er at jeg har utviklet meg mye siden jeg leste denne, blant annet studert noen år på universitetet. For den siste synes jeg bare var platt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er så enig, leste hele,men bare fordi alle snakket om den. Synes Engler og Demoner var mya bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smaken er som baken - delt ;o)

Jeg elsker boka og vil heller lese den enn å se filmen, filmen har ikke plass til alle nerdete detaljer som jeg kan google ihjel pc'n min med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg,liker boka godt. Leste den på nytt nå da jeg var på ferie og likte den kanskje bedre nå enn første gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe, sant nok :) mulig det bare ble for mye siden jeg leste den på engelsk.. men er litt sånn, viss ikke boka fanger ila 50-60 første sidene så orker jeg ikke lese mer.. presset meg opp til side 100 ca, men da var det stopp..

Etter det har jeg fått litt "nok" av Dan Brown.. synd egentlig, siden mange sier det er gode bøker..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den på norsk, sånn i latskapens navn, liksom ;o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa