Nettopp begynt på denne - syntes den er helt fantastisk. Begynner til og med å bli interessert i kniplinger!!!! Håper bokenklarer å bevare fasinasjonen hele veien hjem.......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Handlingen foregår i Salem og heksene er i høyeste grad til stede i boka. Hovedpersonen Towner Whitney kjemper for å ta tilbake en normal tilværelse. Den starter med at hun sier ' Tro aldri på det jeg sier...' Og det må tas bokstavelig. Boka avdekker hendelser lag på lag og mot slutten har leseren nok ant en del sammenhenger, men det er først i avslutningen at det hele avdekkes. Dette er en til tider spennende bok, en slektskrønike, historisk roman, og en kvinneroman. Jeg likte lydboka og ble engasjert. En helt grei bok å lese på mørke høstkvelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, såpass ja! Jeg kjøpte den på Mammutsalget nå nettopp, så nå gleder jeg meg litt ekstra... Skriv gjerne hva du synes når du er ferdig med den da, spennende å lese kommentarer! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes den begynte svært lovende som nevnt. Hadde spennende temaer som hva karismatiske personer kan klare og mystikk og psykiatri, men jeg har nok desverre lest mer spennende bøker om temaet. Leser du den ville det vært spennende å høre din mening også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha.
Jeg skal legge igjen en kommentar jeg også når det blir min tur. Det blir nok ikke i aller nærmeste framtid, men det blir... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R