Jeg blir så fascinert av hovedpersonene til Thomas. Det treffer denne gangen også. Men den populærvitenskapelige tematikken treffer ikke like godt i denne som i The end of Mr. Y og PopCo. Mistenker at hun har forsøkt å gjøre dette til en "storyless story", et av temaene som diskuteres i boka... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er jo maaange historier her! Jeg likte denne bedre jeg, kanskje det har å gjøre med at denne klarte jeg faktisk å komme gjennom ;-D Og både hovedperson og bipersoner engasjerer meg. Vurderer å gi Mr Y en ny sjanse, eller burde jeg prøve en annen av bøkene hennes?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du vil like PopCo bedre? Så slipper du kvantefysikken, i alle fall... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da skal jeg prøve den :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson