spennende, holder deg våken, og som all god krim, det er den du minst tror det er. Eller slik skulle jeg ha ønsket det var. Misforstå meg rett, boken er god den, men den er litt for lett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

alt er forventet ja:-) hvem skulle misbruke henne andre enn vergen sin? var lett å gjette..osv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lett? Mm.....Sammenlignet med hva? Etter å ha lest ganske mye krim, finner jeg ihvertfall ikke denne boken lett (eller hele triologien for den saks skyld). Topp krim, velskrevet og svært spennende. Rangerer høyt på min krimliste

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lisbet Salander er spennende, ekte og velskildret hovedperson rett og slett. Jeg likte henne godt! Så filmene jeg, de engasjerte meg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste masse krim før, men er etterhvert blitt veldig kresen på akkurat den sjangeren. Synes det skal mye til før det fenger. Men jeg ble helt oppslukt av denne triologien, og det skyldes i all hovedsak historien om Lisbeth Salander. Selv om hun er hacker og sånn sett kriminell, er hun bare så kul, intelligent og handlekraftig. Faktisk også ganske interessant å lese om en ung kvinne som overhodet ikke er følelsesstyrt.

Jeg slukte bøkene etterhvert som de kom, og har også sett filmene. Synes Naomi Rapace gjør en kjempefin tolkning av Lisbeth. Vel verdt å bruke tid på både bøkene og filmene, synes jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Helt enig med deg atNaomi Rapace gjør en kjempefin tolkning av Lisbeth:-) hun er rå i denne rollen, sreddsyd for henne:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dumt da kanskje at jeg så filmene før jeg leser bøkene....Hva gjorde du, leste bøkene eller så filmene først? Jeg beundrer Lisbeth Salander jeg og, liker ikke hjelpesløse kvinner som lar seg styre av menn. Hun representerer revolusjonen inni frie kvinner....hun aksepterer ikke dritt rett og slett:-)Likte godt at hun har kontroll over følelsene sine, samtidig som hun er veldig søt og snill mot de personene som er viktige for henne. Denne kombinasjonen her er veldig spennende og sjarmerende synes jeg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste bøkene først. Da pleier man jo ofte å bli skuffet av filmene, men det ble jeg ikke her. Enig med deg, Lisbeth er både spennende og sjarmerende :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly Duck