er ryu en verdig murakami?

Denne boka fikk voldsomt mye oppmerksomhet da den kom på dansk i høst, nå har jeg fått tak i et eksemplar fra biblioteket - og sånn smått gått igang.

Først ble jeg overrasket over at det er en krim. Jeg har tydeligvis ikke fulgt helt godt med i timen... Videre er det "den mest skremmende bok siden Silence of the lambs " - nok et varsku... Skal jeg virkelig lese denne tenker jeg.

Etter noen sider er jeg enda mer i tvil. Språket virker stakkato og enkelt, og temaet så langt er en kjip amerikaner som vil se på porno og prostituerte i Tokyos horedistrikter.

Noen som har lest den og har noen meninger eller innspill? Jeg leste noen linjer i Moby Dick på poden min i dag - og syntes kanskje det var mer oppløftende og velbrukt lese tid...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser