Vel, jeg synes nå aldri Jo Nesbø skuffer, ei heller denne gang. Men jeg er ikke like overbegeistret nå - som jeg har vært tidligere.

Det jeg synes trekker noe ned er alle detaljenen som blir så nøysomt beskrevet. Det blir synlig at forfatteren har ganske så mange detaljerte beskrivelser klare på forhånd - og så skal de alle med i boken... riktig så mange burde kanskje ikke vært med i en og samme bok...?

Den utedassepisoden synes jeg var litt for lik den jeg leste i Karin Fossum sin roman Evas øye.., men dog en variasjon over utedasstemaet...

Og så ble slutten for happy...

Men for all del - historien har driv, og den underholder (i den grad drap gjør det...?!?) og Thorbjørn Harr - han leser godt!

Sånn midt på treet denne gang, men jeg leser så absolutt Nesbø igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Og denne boka er solgt med filmrettigheter til USA, nå siste uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ettersom jeg forstod var det den norske filmen som var solgt og ikke rettighetene til å lage en ny versjon...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye mulig at det var sånn det var, leste det ikke så nøye.

Trodde bare ikke at det var laget noen film av denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De holder vel på med filmen. Kommer på kino i august tror jeg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja enig med deg. Men kan det være at Harry mangler?. Det er jo han som er selveste," kjernen " i Nesbø sine bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skal aldri undervurdere viktigheten av en etterforsker - spesielt ikke en som Harry Hole... Finfin bokuke ønskes deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror muligens Hodejegerne også når en del av dem som vanligvis ikke leser Nesbø, de som synes Harry Hole er en tragisk, alkoholisert oppskrytt taper,hehe. Uff det er ikke meg, jeg elsker Harry Hole, men har lest at noen mener noe sånt. Uansett Hodejegermannen,(glemt hva han heter) er en litt annen karakter enn Harry Hole, litt mer trendy og jappete. Det er andre typer mennesker som vil nikke gjenkjennende når de leser dette så målgruppen er nok litt forskjellig. Du har alltid de trofaste, sånn som meg, leser både barnebøker og krim, men også dem som hiver seg på trender, eller dem som trives med gamle gode Harry og ikke liker endringer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund