Interessant lesning, selv om historiene blir like etterhvert, i og med at det bare er plass til en kort gjennomgang av hver av de 38 sakene. Mange av sakene er fyldig dokumentert andre steder, og denne boken kan inspirere til å lese videre der.

Forfatteren er til daglig lege, ikke forfatter. Han beskriver med ungommelig tydelighet hva han mener om de begrædelige tilstander i samfunnet generelt og hos forbryterne spesielt.

Det som slår en aller mest når man leser boka, er hvilken kollosal forandring det norske samfunnet - og dermed også innbyggerne - har gjennomgått bare siden våre oldeforeldre levde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Et godt poeng hvilke forandringer vi har gjennomgått bare siden våre oldeforeldre. Underholdningsverdien i bestialiteten kom godt frem i denne boken og jeg kjenner meg godt igjen i Jens Bjørnebo sin "Bestialitetens historie". Skal vi tør og si at vi er blitt litt mer siviliserte, eller er det å snu ryggen til dagens bestialiteter ...kanskje på en noe mer moderne/teknologisk utførelse? Jeg bare tenker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeTanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.Ava