Jeg er i Bernhard Hval.s univers,og stor trives der! jeg tilhører ikke de som leser en bok på en uke..her synker virkelig bildene inn...her er rytme og vendinger som får frem smilebåndet Å,boletus luridus!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Herlig roman, ja! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også denne og har stor sans for det meste av Saabye Christensens forfatterskap. En utrolig historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns den var fantastisk. Ordlek og fantasifullt utrykk. Og for noen karakterer. :o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hva er det med meg som ikke klarer å komme inn i dette universet?? Jeg har prøvd og prøvd, men nå gir jeg opp. Setter boka tilbake i hylla, får evt prøve igjen senere en gang.

Jeg synes det hele er masete og klarer ikke å la meg fenge av Bernhard Hvals forsnakkelser i det hele tatt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den står i hylla mi og jeg pleier ikke å være den som gir meg, men den skal få stå en stund til. Har nettopp fylt år og fått flere nye bøker som jeg nå gleder meg til å lese, - og kikke i:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skjønner jeg. Har selv hatt stor glede av Halvbroren og Maskeblomstfamilien, men denne Bernard Hval? Tror det skyldes at boka er svak på handling, ingen motor som driver den fremover.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

hmm.......synes den har masse driv.....:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en perle av en bok! Er bare på begynnelsen, og storkoser meg! Har en ukes ferie nå, og gleder meg til å lese fortsettelse. Kommer tilbake senere med en mer utførlig beskrivelse av boka :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med så mange som liker denne, gleder jeg meg til å lese den! Har virkelig elsket alle andre jeg har lest av Saabye, så jeg må finne rett anledning til å lese denne. Skal si hva jeg syns når jeg får lest den, men har akkurat begynt på en annen nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsa