Dette er en veldig god bok! Baksideteksten på boka oppgir at den handler om den dagen Jonas druknet. Boka handler om å miste et barn sett i fra en liten storesøster. Språket er enkelt og naivt. De voksnes reaksjon beskrives av barnet. Det er ikke Igjennom å få innblikk i følelsene til de etterlatte, men igjennom handlingene deres vi involveres i smerten og den bunnløse, dype sorgen. Sorgen eies av den sørgende alene og må bæres alene, samtidig er mennesker til for hverandre, også i denne historien. Alt blir nært og det helt uten klisjeer og tåretyranni. Dette er bare så godt gjort og det på 138 små sider!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tenk at dette er en debutroman!

En sterk bok om sorg sett fra en tiårings perspektiv. Nydelig språk som også gir innsikt i hvordan verden ser ut for et lite barn som har mistet en liten bror og hvordan det oppleves at mor trekker seg bort.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fin beskrivelse av boka! Historien i boka er sterk, og fortellerteknikken er gripende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard