Hei! Jeg er en jente på 11 år som elsker å lese. Jeg pleier å lese bøker som er beregnet for 12 og oppover. Har lest meg frem til at denne boken er spennende og ganske grotesk. Er det verdt å prøve? Skal jeg ta sjansen å lese den, eller blir det kanskje litt skummelt for en på 11 år? Håper jeg får svar raskt:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dødslekene er en av mine absolutte favoritt bøker ^^ Den er ikke så veldig "skummel" jeg vil heller kalle det en veldig trist bok .. Jeg gråt flere ganger når jeg leste denne og de andre bøkene i serien ^^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er enig. Den er ganske tøff, men jeg trodde faktisk den ville være mer grotesk. Dramatisk og litt trist vil nå jeg si:D Men, det er jo smak og behag;O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke den var så skummel, for det er jo et ganske usannsynlig scenario... men noen er jo mer lettskremt enn andre. (Jo nesbø holder meg oppe om nettene ;-p) Har du sjekket ut herlig uærlig? Jeg synes den var spennende og det er jo en ny serie, så det kommer flere bøker av den :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er snart ferdig med boka nå, og jeg trodde virkelig den var verre. Kan jo være overdrivelse;o) Gleder meg til å starte på bok nr. 2: Opp I Flammer
:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Karina! :)

Leste den første boken selv da jeg var 13-14 år, og syntes den var ganske grotesk.. Likte den ikke da, mest fordi jeg ble skuffet over slutten og heller ikke visste at det var flere bøker i serien... ;) Men har lest alle nå, og må si de absolutt er en av mine favorittbøker! :)

Om du er for ung? tjaaa.. Kanskje du burde starte med Harry potter serien først? :)

Ellers tror jeg kanskje at du forstår Dødslekene bedre om du venter litt.. Men det er jo smag og behag selfølgelig, og hvor bokvant du er;)

Om du velger å lese den nå eller venter til senere, så håper jeg du liker dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGro