Carl Frode Tiller leverer varene! Forventningene var skyhøye til denne boka, og Tiller innfridde alle mine forhåpninger og vel så det. Her trasker vi omkring i velkjent Tillerland reint språklig, så Tiller at det nesten blir en klisje (forstår om enkelte kanskje opplever det slik), men samtidig så inderlig og nært at det er vanskelig å lese lange sekvenser ad gangen. Brukte over 3 uker på boka, mye fordi jeg måtte tygge på det som etter hvert utspilte seg, og akkurat da jeg begynte å kjede meg, skjedde det noe jeg ikke hadde forutsett. Skal ikke si mer, enn at det førte til ei lang natt med lesning. Takk Carl Frode! Håper du tar deg god tid med Innsirkling 3, slik at vi får et skikkelig telemarknedslag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

og ikke minst at han også skriver den (nesten) bebudete fjerdeboka etter det igjen. Jeg begynner å bli mer og mer overbevist om at vi faktisk ikke kan bli lei av Tillers persongalleri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

beaverkriekTjommiAlice NordliFinn Arthur JohansenNatalieLeseberta_23Lena Risvik PaulsenKarin BergLibraritas vTatiana WesserlingJulie StensethEivind  VaksvikTanteMamieIdaEster STorill Elisabeth RevheimMonica CarlsenOmpaboplillianerBenedicte Sønsteby AndreassenArne SjønnesenKikkan HaugenSimen "Boktimmy" IngemundsenSverre HoemReadninggirl20Trude OmaAtmanMarianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleSverreSynnøve H HoelTone Maria JonassenMarianneFindus