En skummel barnebok med godt driv! Det er hva Singh & Normann gir leserene i spenningsboken Parken. Les min anmeldelse av boken på min blogg her.

Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Siden vi på uttallige oppfordringer har blitt bedt om å ikke starte nye tråder om bøker skriver jeg min lille bokomtale her. Min datter på 10,5 år sier dette om Parken: "Veldig gøy, skummel, spennende" Og det er jeg helt enig i. I går kveld var hun ikke helt sikker på om hun turte å lese videre, men det gjorde hun og kom blid og fornøyd ned trappen fra soverommet og fortalte om sine inntrykk av boken, noe begrenset, men hva kan en vente av en et barn,hehe.

Boken handler om Amanda som etter tragiske omstendigheter er blitt hentet fra India av sin mormor; hun har bodd i India siden hun var fire. Det er ikke like lett å komme til Norge, uten foreldre og å passe inn. I Parken i nærheten av der hun bor skjer det underlige ting som har konsekvenser for Amandas liv...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fin omtale :) Jeg leste den høyt for min niese på 9. Hun syntes også den var skummel og spennende. Jeg spurte henne hva hun likte best: "Slutten" var svaret. Bare det går bra til slutt, kan bok være så skummel den bare vil underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kan da ikke få en bedre omtale enn det! Hils datteren din og si tusen takk. Og tusen takk til deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har vel eksperten uttalt seg - "Veldig gøy, skummel, spennende." Bedre kan man vel ikke si det :) Hils din unge bokanmelder - skryt fra meg :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Støtter deg på din omtale av boken og kommer tilbake med mer etter at min datter på 10 har lest den.

Da jeg først takket ja til å anmelde denne boken var planen å lese den for minstemann, men ser at at språket er så enkelt at dette har hun ingen problemer med å lese selv. Nå gjenstår det å se om den kan være litt for spennende for henne;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja den er sannelig skummel... håper hun ikke får mareritt nå altså.., men superflott at hun leser den! Hun er jo eksperten!! Gleder meg til å se hva dere synes :)) Ha en fin bokuke :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S