En bok som krysser det overnaturlige med det naturlige, men som kunne stått vel så støtt uten det overnaturlige. Vi møter Caspar som blir mobbet av noen eldre gutter (klisjé, ja, men det skal også sies at Caspar er en av de mest nyanserte ungdomskarakterene jeg har lest om!) på vei til skolen. De skal til å brenne ham med en lighter idet ei jente utenfor tid og rom dukker opp.

Uten å røpe noe mer om handlingen, kan jeg si at boka er godt skrevet (med unntak av enkelte partier som minner veldig om barnebøker passende for mye yngre lesere) og som allerede nevnt; karakterene er gode. Det er spesielt Caspar, farfaren og kameraten Edmund som fremstår nyanserte og godt gjennomtenkt, mye av handlingen setter fart fordi én av disse tre reagerer på noe en annen har gjort/skal gjøre.

Alt i alt en helt ok ungdomsbok der det for meg som leser, er temaet vennskap som sitter igjen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FlettietteLibraritas vMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldLilleviJulie StensethSimen "Boktimmy" IngemundsenIngunn SRisRosOgKlagingSusan StensrudsveinHarald KBerit RØyvind BjørnerudOlaugLailaDolly DuckRandiGro Anita MyrvangCtinaSilje HvalstadMonica  SkybakmoenKay NilsenHeidi Nicoline ErtnæsAnn Helen E. H.Marianne_RufsetufsaWenche Vargasingar hRandiAKarin BergVigdis VoldAnneWangLesevimsaEli HagelundmoiraJan Arne NygaardkriraChrissieAmanda A