Jeg likte boka godt, men synes den også var vanskelig å forstå. Det er så vanvittig mange personer, referanser og surrealistiske krumspring at det er vanskelig å gripe noen helhet. Det er kanskje ikke meningen heller. Neil Gaiman må ha gjort litt av en research for å skrive denne romanen. Jeg kan jo nevne at mannen min leste den og mener det er en av de beste bøkene han har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes også at det blir litt for mye å holde styr på. Tror dette er den Gaiman boka jeg liker dårligst. Selve historien kommer i bakkant, og jeg blir for opptatt med å huske hvem som er hvem og hvilken gud som er hvilken gud i virkeligheten, at jeg ikke klarer å henge med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du slår opp American Gods på Wikipedia så får du litt forklaring på hvem noen av skikkelsene er, ikke minst hovedpersonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen