Wow. Bare wow! Etter å ha lest de første kapittlene i boka var jeg rett og slett hekta. Egentlig så jeg ikke for meg at jeg kunne bli så helkta på boka som jeg faktsik ble. Men etter å ha lest halve boken klarte jeg rett og slett ikke legge den i fra meg.

For den første gangen på veldig, veldig lenge har jeg sittet med gråten i halsen. Jeg rett og slett har falt for denne serien og kommer om ikke lenge til å begynne på neste bok.

En VIRKELIG favoritt og anbefaling fra min side. Om man ikke kommer inn i handlingen og boken fra første stund, tar det ikke lenge før du ikke kan vente med å snu sidene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne likte jeg godt også! Ble fort ferdig med den for å si det sånn. Jeg likte ikke Rose så godt i den første boken egentlig, men nå har jeg blitt fortrolig med henne, noe som gjør leseopplevelsen mye bedre. Gleder meg til å begynne på neste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow, såpass ja! :D Den første boka står i hylla til mannen min, kanskje jeg bør lese den jeg også?? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg du burde :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig underholdende :) Akkurat passe spennende, med intriger og besvart/ubesvart vampyr romanser!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig. Denne var helt topp. Har lest i hvert ledige øyeblikk. Gleder meg til å bruke søndagen på bok nr 3!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja den var virkelig kjempebra :) Bok tre er snart på min leseplan også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er de på engelsk? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, bøkene er på engelsk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine