Jeg er voksen,utdannet og vellest. Media har stemplet denne serien som dårlig tenåringslitteratur for kjærlighetssyke småjenter. Jeg burde sky dette som pesten og aldri på noen som helst måte fortelle noen at jeg leser dette... But who cares! Jeg elsker denne serien! Jeg elsker å bli trukket inn i Bellas verden! Jeg elsker fantasien om den perfekte kjærlighet! Og jeg kan ikke la være å smile til alle medlesere jeg ser på buss eller t-bane :) Kos deg med denne om det er første eller tiende gang du leser den!

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg liker når folk blir glad i bøker, selv bøker jeg ikke er glad i.. Fordi i et menneske finnes det flere verdner enn det finnes i denne og ingen av de verdene er like. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

JAAAA!!!! Så bra at du tenker sånn. Selv betyr denne serien veldig mye for meg, og jeg blir veldig frustrert når "alle" skal mene at det er en klissete tenåringsserie om noe så "kleint" som vampyrer. HALLO?!! Den er herlig, spennende og godt skrevet, og Bella er så klok, søt og smart og klossete. Denne boka kan man lese hundrevis av ganger, jeg har den i allefall alltid liggende på nattbordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med du!!!!! SM har skapt en perfekt eventyrverden. Må bare elske den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee